Bemiddeling

 

Ben jij betrokken in een conflict in de laatste levensfase of bij het levenseinde?

Wil je, voor het definitieve afscheid, weer in verbinding komen met jezelf, met je naasten?

Dan kan je terecht bij de bemiddelaars van ConnFinity.

Omgaan met sterven en dood is niet gemakkelijk. Er is nog heel wat angst en taboe. Afscheid nemen kan heel moeilijk zijn.

Wanneer je in je laatste levensfase komt of verneemt dat je palliatief bent, kan dit je in conflict brengen met jezelf of je naasten.

Ook als naaste (familie, vrienden,...) kun je in conflict komen.

Het kan gaan om conflicten naar aanleiding van het levenseinde zelf. Maar ook om conflicten die opgebouwd werden in de loop van het leven, die al lang sluimerden en in de laatste levensfase bij het levenseinde plots een scherp en dwingend karakter krijgen.

Die conflicten kunnen het afscheid zodanig bemoeilijken dat je als stervende onrustig of in eenzaamheid sterft, en/of dat je als naaste er niet toe komt om het verlies daadwerkelijk te verwerken.

 

Wat kan ConnFinity voor jou betekenen?

De bemiddelaars van ConnFinity bieden je een veilige context waarin het conflict bespreekbaar wordt. De bemiddelaars zijn speciaal opgeleid om je de nodige ondersteuning te geven om met elkaar in gesprek te gaan over het conflict en de onderliggende noden, behoeften en verlangens.

ConnFinity bemiddelt bij conflicten aan het levenseinde en maakt op die manier mogelijk dat mensen zich opnieuw met elkaar verbinden voor het definitieve afscheid.

 

Hoe kun je ConnFinity bereiken?

Je kunt ConnFinity bereiken via de contactpagina. Of contacteer rechtstreeks een bemiddelaar naar keuze in jouw regio.