Online aanbod 'Eerste hulp bij oplopende spanningen'

Gepubliceerd op 14 april 2020 om 15:14

De bemiddelaars van ConnFinity blijven ook nu, tijdens deze moeilijke corona periode, voor jou beschikbaar. Word je geconfronteerd met spanningen of conflicten rond het levenseinde of de laatste levensfase? Wij bieden je de mogelijkheid voor een online gesprek!

Het kan gaan over allerlei thema's: opmaak erfovereenkomst, verdeling van de zorg voor zorgbehoevende ouders, euthanasie, organisatie van de uitvaart, conflicten uit het verleden die opnieuw opborrelen,... Het kan ook gaan over spanningen wanneer een familielid getroffen is door het corona-virus.

Wegens de corona-maatregelen m.b.t. voldoende afstand houden, bieden wij je de mogelijkheid om gratis een online videogesprek van ongeveer 0,5 uur te voeren met één van onze bemiddelaars. Tijdens het gesprek luistert de bemiddelaar naar jou en de andere betrokkenen en geeft desgewenst advies of tips.

Indien gewenst, kun je nadien ook kiezen voor een echte bemiddeling. Daarin geven we jullie de nodige ondersteuning om dieper met elkaar in gesprek te gaan over het conflict en de onderliggende noden, behoeften en verlangens, en om samen tot een oplossing te komen. Deze bemiddeling kan via videogesprek, of tijdens een fysieke afspraak, maar is wel betalend.

 

Voor meer info of afspraken: contacteer ons via het contactformulier of contacteer rechtstreeks één van onze bemiddelaars. Hier is ook vermeld welke bemiddelaars online of fysiek beschikbaar zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.